Termeni si conditii

Folosind site-ul abtscarlatescugrill.ro (denumit in continuare si https://abtscarlatescugrill.ro/), esti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu esti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu utiliza sub nici o forma site-ul abtscarlatescugrill.ro . Abtscarlatescugrill.ro  isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar acest lucru, fara notificare prealabila si individuala a clientilor, ci doar prin postarea versiunii actualizate a termenilor pe site. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Te invitam sa verifici periodic aceasta pagina, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea deplina si fara conditii a modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

Informatii generale

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web abtscarlatescugrill.ro . Acest site este proprietatea exclusiva a dlui Scarlatescu Catalin care a cedat dreptul de utilizare catre
Date fiscale

ABT GROUP FERRO SRL

CUI: RO42426061

Nr. Reg. Comerțului: J16/561/2020

Sediu Social: Strada Banu Stepan nr. 1A, Craiova, Dolj

Ca urmare a conditiilor specifice domeniului alimentar , caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.
Colectarea de informatii personale
Abtscarlatescugrill.ro  aplica cele mai inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor. Toate informatiile (inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de tranzactii, corespondenta) sunt utilizate cu maxima discretie si numai potrivit scopului carora servesc sau pentru care au fost generate/colectate. Singurele informatii personale colectate de Abtscarlatescugrill.ro  sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator/client la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare pe site nu implica colectarea de informatii personale ale utilizatorului/clientului. Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea de informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarea dintre site si clientii sai, atunci cand aceasta este necesara (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii etc).
Abtscarlatescugrill.ro  nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site niciunei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor abilitate sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora, cu respectarea normelor legale incidente. Abtscarlatescugrill.ro  poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include sub nici o forma date de identificare personala.

Cautari

Toate functiile de cautare oferite de Abtscarlatescugrill.ro  sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului.Abtscarlatescugrill.ro  nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati continuu si constant serviciile oferite acestora.
Hyperlink-uri si alte site-uri
Abtscarlatescugrill.ro  poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea ABT GROUP FERRO SRL. Abtscarlatescugrill.ro  nu poate fi, in nicio circumstanta, responsabila pentru continutul acestor site-uri si nu garanteaza un anumit grad de protectie/confidentialitate a acestor site-uri specifice.

Greseli de tiparire

Abtscarlatescugrill.ro  si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, Abtscarlatescugrill.ro  isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.
In astfel de cazuri, corectia erorii se va face de catre proprietarul site-ului intr-un termen rezonabil, in scopul evitarii repetarii situatiilor la care a fost expus clientul.
Orice abatere legata de accesarea site-ului si generata de aspecte legate de echiparea tehnica a clientului care nu este compatibila in parte/tot cu tehnica uzitata de Abtscarlatescugrill.ro  nu poate fi imputabila proprietarului site-ului, si acesta din urma nu este tinut de repararea oricaror daune – interese reclamate de Client.
Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul de membru
Prin inregistrarea ca membru vei fi solicitat sa iti alegi un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Esti pe deplin responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului Abtscarlatescugrill.ro , orice activitate desfasurata sub numele tau de utilizator fiind integral si exclusiv in responsabilitatea ta. Esti de acord sa ne instiintezi imediat in scris despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele tau de utilizator. Esti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provin(e). In aceste conditii nu putem sub nicio forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii inadecvate sau neautorizate a acestora.
Promotii si concursuri
Echipa Abtscarlatescugrill.ro  stabileste in mod independent regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului Abtscarlatescugrill.ro  sau prin alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe Abtscarlatescugrill.ro . De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Abtscarlatescugrill.ro  va actualiza constant disponibilitatea in stoc  a produselor pentru promotie, dar isi rezerva dreptul de a o intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare prealabila.

Pretul produselor

Preturile sunt afisate pe site in RON si anume: LEI (RON) cu TVA (9%) inclus.

Plata produselor

Produsele comandate raman in proprietatea exclusiva a ABT GROUP FERRO SRL pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.
Plata produselor comandate se face on line pe site prin platforma euplatesc.ro.

Livrarea produselor

Pentru livrare, veti fi apelat la numarul de telefon declarat de dvs. in momentul lansarii comenzii sau cel aflat in baza de date; In cazul in care nu vei fi gasit dupa efectuarea a 3(trei) apeluri telefonice , avand in vedere perisabilitatea produselor comercializate, comanda va fi anulata automat si suma achitata de dvs. va fi rambursata, mai putin costurile operationale legate de logistica, materii prime, manopera ( respectiv 100 lei) .

abtscarlatescugrill.ro  isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese, fara a fi obligata sa motiveze decizia sa.

Termenul de valabilitate si data durabilitatii minimale a produselor

Produsele ce sunt comercializate prin Abtscarlatescugrill.ro  au, fiecare in parte, termenul de valabilitate oferit acestora de catre producatorul lor.

Drepturile consumatorului/clientului 

In deplin acord cu dispozitiile OUG nr.34/2014, Abtscarlatescugrill.ro  respecta si garanteaza urmatoarele drepturi ale consumatorului/clientului:
a. respecta si garanteaza dreptul de optiune al consumatorului de a se include sau de a nu se include datele sale cu caracter personal in baze de date in vederea furnizarii de servicii de informatii privind clientii sau de registre ale clientilor, precum si in cazul in care acesta opteaza pentru includerea in registrul clientilor, indicarea datelor in cauza, in conformitate cu prevederile Legii nr. 506/2004privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare;
b. clientul beneficiaza de informare prealabila, prin modulele aplicatiei Abtscarlatescugrill.ro , privind pretul total al produselor si serviciilor cu toate taxele incluse sau, in cazul in care pretul nu poate fi calculat dinainte în mod rezonabil data fiind natura produselor sau a serviciilor, modalitatea de calcul a pretului si, dupa caz, toate costurile suplimentare de transport, de livrare, taxele postale sau de orice alta natura sau, in cazul in care acestea nu pot fi calculate dinainte in mod rezonabil, mentionarea faptului ca aceste costuri suplimentare ar putea fi suportate de catre consumator, inclusiv perioada de valabilitate a ofertei sau a preturilor;

Securitatea informatiilor

Abtscarlatescugrill.ro  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Abtscarlatescugrill.ro  nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mail-urile expediate de Abtscarlatescugrill.ro  nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Abtscarlatescugrill.ro  nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. Abtscarlatescugrill.ro  garanteaza securitatea si confidentialitatea, dar nu garanteaza securitatea sau stabilitatea software.

Responsabilitati privind produsele si serviciile

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Abtscarlatescugrill.ro  in maximum 3 ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie solutionata in maxim 24 h.

Declinarea garantiilor si limitari ale responsabilitatilor 

Abtscarlatescugrill.ro  nu ofera nicio garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale.
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietatea exclusiva a ABT GROUP FERRO SRL . Imaginile de pe site sunt strict cu titlu de prezentare, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
Abtscarlatescugrill.ro  nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut responsabil pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, folosire care nu este in acord cu destinatia produselor.
Abtscarlatescugrill.ro  nu poate fi facuta responsabila de orice eventuale complicatii generate Clientilor de incompatibilitatile produsului cu restrictii/interdictii de consum privitoare la Clienti, Clientul fiind singurul responsabil in acest sens.
ABT GROUP FERRO SRL / Abtscarlatescugrill.ro  nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale. Nu raspunde pentru nici o paguba de-a clientilor, de orice fel.

Litigii 

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul Abtscarlatescugrill.ro  si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente. Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila in maxim 30 de zile calendaristice de la aparitia starii conflictuale. Daca litigiul nu poate fi solutionat amiabil, litigiul se va solutiona in instant competent in conformitate cu legile romane in vigoare. Forta majora invocata si probata de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii – cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei – pe intreaga durata a fortei majore. Daca forta majora isi produce efectele pe o durata continua de 10 zile calendaristice fiecare parte poate solicita fara daune incetarea contractului.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului Abtscarlatescugrill.ro  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea exclusiva a ABT GROUP FERRO SRL si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ABT GROUP FERRO SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru raportarea unor incalcari a drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail comenzi[@] abtscarlatescugrill.ro .

Comentarii, Comunicari si Alte Date/Informatii 

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot trimite e-mail-uri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Abtscarlatescugrill.ro  are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

Taxe Suplimentare 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului/produselor. Abtscarlatescugrill.ro  nu percepe nicio alta taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului/produselor, exceptand cazul in care Legile in vigoare ar solicita-o.

Dispozitii Finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si Termenii de Utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Abtscarlatescugrill.ro  isi rezerva dreptul de a inlocui clauza nula sau nevalida cu o clauza care sa corespunda scopului vizat, dar sa fie in acord cu legea.
Informatii de contact :
Adresa Str Inovatorilor nr 38 ,sector 1, Bucuresti
E-mail: comenzi@abtscarlatescugrill.ro
Telefon: 0784.195.988

 

Mini Cart 0

Your cart is empty.