ABT GROUP este un nume ce spera sa capete rezonanta majora avand in spate o experienta bogata de peste 13 ani in domeniul productiei de termoseminee cu combustibil ecologic. Pasiunea pentru constructii metalice a oamenilor cu abilitati profesionale din ABT GROUP a condus,dintr-o joaca, la confectionarea unui segment de gratare, cuprinzand gratere de gradina, seminee de gradina si alte accesorii ale acestora.

Jocul acesta al pasiunii a fost sesizat si identificat de renumitul Chef Catalin Scarlatescu ce si-a afirmat dorinta de a se alatura echipei ABT GROUP, punandu-si parafa asupra calitatii si versatilitatii produselor, continuand astfel sa aduca o impresionanta valoare artei culinare prin intermediul gratarelor noastre.

blank
blank

Stransa legatura de prietenie dintre Adrian, antreprenorul ABT GROUP si Chef Catalin Scarlatescu are ca trasaturi esenetiale practic tot ceea ce defineste compania: pasiune, profesionalism, seriozitate, devotament, incredere si mai ales viziunea larga asupra unui drum ce urmeaza a fi parcurs spre a desavarsi universul momentelor unice si al sentimentelor declansate de atmosfera companiei prietenilor sau a familiei pe marginea unui gratar..

Angajament!

Printr-un efort colectiv vom continua sa investim in mod constant in personal calificat, inovatie respectiv calitate prin permanenta imbunatatire a tehnologiei moderne pentru a putea spori productivitatea si pentru a va putea pune la dsipozitie o gama cat mai larga de produse ce ne dorim a fi in conformitate cu cerintele si asteptarile dumneavoastra.

Mini Cart 0

Your cart is empty.